Answer:
its B i aswered this in my quiz
Explanation:
Answer:
in my opinion i feel that D would be the answer
Explanation:
I think that the answer is D because ''her eyes were glued to the entrance door'' is something a person would do if they were disconnected because they wouldn't be paying attention to anything around then.
So sorry if I'm incorrect correct me if I am wrong so I can fix my mistake.
Answer:
Far from it. It's a small step, nothing more, yet its rewards are intoxicating and deceptive” (Sedaris, 173) Sedaris perfectly describes the biggest mistake most students make during the learning process. Many believe that once they understand something, or at least remember it for an exam, that they are finishedation
hope this helps
I think the answer is barrel, I think this because everything is getting smaller to something that is larger yet it's similar to it
Answer:
illustrate the feelings of the characters.
In this passage, the dialogue serves to illustrate the feelings of the characters. We can see that Acrisius is angry, as he asks who the father of the child is. We can also see that Danae is proud to state that Zeus is the father. Both pride and anger are feelings, which are illustrated by the dialogue in the passage. Other ways to express the feelings that the characters of a story are having is through their actions or by using an omniscient narrator.
Explanation: