The correct answer is: [D]: "paradox" .
______________________________________________________________
The phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair".
Contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
<h3>How to explain the information?</h3>
It should be noted that the words that are used by authors are important to conveying the literary theme that's in the story. The words can be located through the central idea in the story.
It should be noted that in this case, the author is trying to show that an individual is happy. Therefore, the phrase from the passage above conveys a feeling of contentment C. "nestled in her favorite easy chair" as contentment is a state of happiness, as this occurs when an individual is happy.
In conclusion, the correct option is C.
Learn more about contentment on:
brainly.com/question/789573
#SPJ1
Being successful looks different to everyone. It comes in all shapes and sizes, but one thing that most people can agree on is that it includes feeling content and secure. One of the ways to offer this security is by opening as many doors to opportunity as possible by learning valuable life skills.
The second sentence is correct.
Answer:
The point the author is trying to make in the article is:
There are many alternatives that can be used to make straws instead of plastic.
Explanation:
Following the need to reduce the environmental footprint of plastic for household items, it is necessary that alternative materials should replace plastic. In the article, the author narrates the huge plastic pollution in recent years, and argues that "cheap and disposable plastic straws should be replaced with reusable stainless steel, glass, or biodegradable paper alternatives."