1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
balu736 [363]
3 years ago
7

Can someone helpp plsss helpppp​

English
1 answer:
Anika [276]3 years ago
6 0

Answer:

With What ?

Explanation:

You might be interested in
PLS HELP!!!! NO BOT ACCOUNTS
lilavasa [31]

Answer:

Kyle

Explanation:

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
I need to write an article about the advantages of technology and i really need help doing it . Please, and thank you in advance
MakcuM [25]

Answer:

First, the evolution of technology is beneficial to humans for several reasons. At the medical level, technology can help treat more sick people and consequently save many lives and combat very harmful viruses and bacteria.

Disadvantages and risks of technology

On the other hand, the evolution of modern technology has disadvantages, for example, dependence on new technology. Man no longer needs to think. Even if the calculator is a good invention, man no longer makes mental calculation and no longer works his memory. The decline of human capital implies an increase in unemployment. In some areas, devices can replace the human mind.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Directions: Select the most appropriate one word substitution for the given group of words.
melomori [17]

Answer:

kleptomania is the answer

6 0
2 years ago
How can steroids benefit you? Can u write at least a paragraph which is high school level
BARSIC [14]
Asteroids offer a source of volatiles and an extraordinarily rich supply of minerals that can be exploited for the exploration and colonization of our solar system in the twenty-first century. Asteroids represent the bits and pieces left over from the process that formed the inner planets, including Earth.
7 0
3 years ago
In paragraph 5, Anthony's reference to the<br> statement of the Quaker preacher is a(n):
alex41 [277]

Answer:

Explanation:

Quaker who believed that slavery was inconsistent with Christianity.

Hope This Helps?

5 0
3 years ago
Other questions:
  • What is the meaning of licorice lips noosed around her neck
    14·2 answers
  • Need help! My packet is due soon and I’m lost
    10·1 answer
  • Poems typically _____ than prose.
    15·1 answer
  • Which sentence is written correctly?
    5·2 answers
  • Read the passage from "Do Not Go Gentle into That Good Night:" "Grave men, near death, who see with blinding sight Blind eyes co
    9·2 answers
  • Which sentence uses an infinitive as an adjective
    10·1 answer
  • How does hospitality affect Odysseus on his journey? Just 2-3 sentences would be great.
    10·2 answers
  • What is the tone of the passage On going a journey
    7·1 answer
  • Suppose you’re having an especially hard time with the word courteous. What would be the best strategy for remembering how to sp
    8·1 answer
  • I had been planning the perfect vacation for months, but then?
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!