1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Katyanochek1 [597]
3 years ago
11

How might the story have been different if it had

English
1 answer:
Delicious77 [7]3 years ago
6 0

Answer: It would have been different because it would have been from a different time frame and people have different views now compared to back then.

You might be interested in
Which sentence is punctuated correctly? A. My sister is an excellent reader; I never seem to finish a book. B. My sister is an e
muminat
Pretty sure it's A. Hope this helped!

3 0
4 years ago
Read 2 more answers
Which of the following is an example of a sentence in the subjunctive mood?
daser333 [38]
I think it would be the first one, although I am not positive.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Water is one factor that is necessary for growth. A plant will wilt and be unable to carry on photosynthesis without sufficient
grigory [225]
A—
This sentence pretty much sums up what the writer of the passage wants to talk about. The other ones do not fit with the sentence “water is one factor that is necessary for growth” and do not fit the idea of the passage, which is what factors affect plant growth.
8 0
3 years ago
I REALLY! REALLY!! REALLY!!! NEED HELP!!! WILL GIVE BRAINLIEST AND VOTE AND WILL RATE!!!! AT LEAST TAKE A LOOK PLEASE!!! WILL FO
Artyom0805 [142]

Answer:

Thomas Paine wrote his pamphlet Common Sense argumentatively. First published anonymously, he used his words to spark a revolution against Great Britain, and to inspire Americans to fight for an egalitarian form of government, which treats each citizen fairly and equally regardless of who they are, where they’ve been, and where they’re going in life.

Explanation:

6 0
3 years ago
In the book Fever 1793,what do mattie and grandfather learn at the newspaper office.
tekilochka [14]

Answer:

Mattie and Grandfather learned about worsening condition of the city due to yellow fever.

Explanation:

Fever 1793, is historical novel written by Laurie Halse Anderson . The novel is about yellow fever, an epidemic, that consumed many lives in Philadelphia in 1793. The novel revolves around the life of Mattie and her family during this epidemic period.

<u>In Chapter 8, when Mattie and Grandfather visited the newspaper office they learned that the condition is worsening in the city due to the yellow fever. And, that people are leaving the city and fleeing to other states. They also learned that death toll are expected to rise in Philadelphia.</u>

On the way back to home, Mattie and Grandfather encountered with a man carrying Mattie's mother's corpse.

7 0
3 years ago
Other questions:
  • What is the connotative effect of the word pale, which is repeated so frequently throughout this poem?
    8·1 answer
  • How does the use of theme in a speech differ from theme in a written work?
    9·1 answer
  • Second step in the process to determine theme
    13·1 answer
  • Think about a scene from a film, television show, or theatrical performance that you've seen. Describe the scene, including what
    9·2 answers
  • 1. PART A: Which of the following identifies Casey
    10·1 answer
  • ‌If‌ ‌your‌ ‌life‌ ‌was‌ ‌a‌ ‌movie,‌ ‌which‌ ‌3‌ ‌
    15·1 answer
  • Use context clues to determine the meaning of the word fortitude as it appears in line 191. Write your best definition of this w
    5·1 answer
  • Stage where the writer is gathering anf organizing ideas.
    12·2 answers
  • this is free points for dokota846 i dont know if he will see this but sir dokata846 you sir are a legend thank you.
    5·1 answer
  • What body language would be acceptable for an oral presentation given in a class?
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!