1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Tcecarenko [31]
3 years ago
8

Use the poem to answer the questions.

English
1 answer:
miv72 [106K]3 years ago
6 0

Answer:

ur gonna have to give me the poem, or i cant help u. sry

Explanation:

You might be interested in
Read the sentence. As the boy grew to be a teenager, he became more defiant with his mother. Based on the suffix, -ant, what doe
trapecia [35]
Defiant means showing defiance.
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the paragraph and choose True 10
lozanna [386]

Answer:

False

Explanation:

The statement that Majed was six years old when his family moved to Jeddah is false.

In the first sentence of the passage, we are told that Majed was born in Jeddah (<em>Majed Abdullah was born in Jeddah on</em>...). In the second sentence, we are told that, when he was six years old, his family moved to Riyadh (<em>When he was  six, his father got a job as a coach of the Al- Nassr youth team and the family moved to  Riyadh</em>). If the statement contained information about his family moving to Riyadh, it would've been correct.

8 0
3 years ago
ASAPPPPPP Please paraphraze this "Scientists believe some day farmers will grow plants with black leaves. These leaves would be
yuradex [85]
Scientist believe farmers will grow plants with black leaves. The black leave will be able to change sunlight into energy. Stain believes that these black leaves will help reduce poverty in rural parts of the world. He also believes that termites will eat rusty metal and trees will produce liquid fuel.



I hope this helps, sorry it’s a little long.
7 0
3 years ago
In lines 276-278 the knight moans
Vinil7 [7]

Answer: She said that he should have respect

Explanation:

The knight is not satisfied because he has the old woman for his wife and she is also someone who is not from a wealthy family. She is responding to that, that he should know that real wealth is not coming from someone else's finances, real wealth should be about a persons' character.

When they were talking about her age, he said to him that he should have respect because of that and her age should earn his respect. She was also saying that her ugliness should show him that she could not have a lover or do something to him behind his back.

5 0
4 years ago
Select the correct answer. in hard sci-fi, how is the bombing of hiroshima and nagasaki viewed? a. a destructive event b. a joyo
asambeis [7]

In hard sci-fi, the bombing of Hiroshima and Nagasaki is viewed as a destructive event and is denoted as option A.

<h3>What is Bombing?</h3>

This involves the use of an explosive device which is referred to as bomb which is characterized by sudden and violent release of energy.

The bombing of Hiroshima and Nagasaki claimed millions of Japanese lives which makes it a destructive event.

Read more about Hiroshima bombing here brainly.com/question/987065

#SPJ4

6 0
2 years ago
Other questions:
  • To determine the meanings of challenging words, the reader should look at the , the words or sentences around the unknown word.
    11·2 answers
  • 5. The writer uses detailed numeric description in this 1
    13·1 answer
  • Read the sentence below and use context clues to determine the meaning of the word enthralled: I thought I would be bored by the
    7·2 answers
  • What can you infer about Juliet's "death" from the following line?
    5·2 answers
  • Sam tried to comb his _________________ hair over his bald spot, but there wasn't enough to cover it.
    13·1 answer
  • Hey can you guys help me please!! I need this really bad. What are two overarching messages in the novel Restart? Please help me
    5·1 answer
  • Combine the sentences to create ONE COMPLEX sentence.
    14·1 answer
  • 1.) How does an hero function?
    10·1 answer
  • (RL1.B) Read the paragraph.
    8·1 answer
  • Read the excerpt.
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!