The description of the character's reaction to her setting reveals that she is unhealthily obsessed with the wallpaper, as stated in option C.
<h3>What does the description reveal?</h3>
The passage from "The Yellow Wallpaper" reveals that the narrator is unhealthily obsessed with the wallpaper in her room. The narrator is woman who has been forbidden by husband from going out or writing to express her thoughts.
Confined to her room and bed, she begins to obsess over the wallpaper. She looks at it, pays attention to every details, analyzes the pattern and symmetry, and so on. As a matter of fact, she will begin to have hallucinations about the figures in the wallpaper as the story progresses.
With the information above in mind, we can select option C as the correct answer for this question. The description in the passage reveals the narrator is unhealthily obsessed with the wallpaper.
Learn more about "The Yellow Wallpaper" here:
brainly.com/question/13819351
#SPJ1
the correct answer was
C. Learning adds to one's understanding of one's self and one's world.
i took the test :)
D maybe this can help you for it
Active listening.
Active listening is the ability to focus completely on a speaker, understand their message, comprehend the information and respond thoughtfully. Unlike passive listening, which is the act of hearing a speaker without retaining their message, this highly valued interpersonal communication skill ensures you’re able to engage and later recall specific details without needing information repeated.