1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
asambeis [7]
3 years ago
8

What does the passage from violetta thurstan's book tell you about the invasions of Brussels.​

English
2 answers:
irga5000 [103]3 years ago
3 0
The invasion was frightening and humiliating for the Belgians.
Diano4ka-milaya [45]3 years ago
3 0

Answer:

The invasion was frightening and humiliating for the Belgians.

Explanation:

You might be interested in
Read the following sentences:
Andreas93 [3]

The phrase that contributes to the author's sad tone is "silent sterile shores," conveying a somber image, as stated in option A and further explained below.

<h3>What is tone?</h3>

In literature, the term tone is used to refer to the author's attitude or approach concerning a certain topic. Tone is revealed through the words chosen by the author. Examples of tone are:

  • Happy
  • Fearful
  • Serious
  • Worried
  • Sad
  • Nostalgic

In the passage we are analyzing here, the author's tone is sad. The words and phrases that convey such sadness upon seeing the somber reservoir are:

  • Silent sterile shores
  • Debris-choked side canyons
  • Graveyard

With the information above in mind, we can select option A as the correct answer.

Learn more about tone here:

brainly.com/question/15447799

#SPJ1

8 0
2 years ago
Who watched the 100?<br> im bout to finish lma.o
VLD [36.1K]

Answer:

me

Explanation:

its very very good lauv-

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which is the best summary of paragraphs 1–3 of the story?
wlad13 [49]
The answer would be "<span>Aiden is thrilled about starting a performance project on Romeo and Juliet, although he worries about getting assigned to a group of students who are poor actors." YOU'RE WELCOME :D

Sorry I took too long to answer :P</span>
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
What two stories represent the theme, an optimistic vision of the future, in the illustrated man?
Anna71 [15]

In The Illustrated Man, two stories that represent the theme of an optimistic vision of the future are "The Man" and "The Rocket."

In "The Man,"  the vision of the future is optimistic because, for one, the Earth has not been (or is not about to be destroyed). Technology has not destroyed humanity. Instead, evidence of Jesus has been found on other planets. Those who have encountered him (or who have found evidence of him) live in bliss and and are contented.

In "The Rocket," the vision of the future is optimistic because, as in "The Man," the Earth has not been (or is not about to be destroyed). Technology has not destroyed humanity. Instead, it is possible to go into outer space. When Bodoni cannot decide which of his family will go, he instead installs a virtual-reality theater so that his family can remain together and enjoy space virtually.

In both of these stories, technology is not presented as a destructive force. Humanity has not been destroyed. Therefore, these stories are optimistic.

7 0
3 years ago
Westermarck writes, "…a theory which leads to an examination of the psychological and historical origin of people's moral opinio
Pani-rosa [81]

Answer:

Westermarck was telling us that there are no absolute standards in morality and that moral truth is relative.  The reason for his approach is that each person has a moral conscience that is unique.  One cannot apply a standard theory of philosophical thought to each person, because each person’s morality is predicated upon the way he or she was brought up.  Virtue Ethics deals with a person’s character, and the formation of that character has its beginnings at an early age by what that person was taught.  Westermarck and Aristotle have similar thought processes involving an individual.  Aristotle believed that moral virtue is product of habit learned from an early age.  Westermarck thought that moral views were based upon subjective factors.  Subjective habits are learned from parents, teachers, and life experiences unique to an individual.  A consciousness of morality is derived from those teachings and experiences learned in youth. These moral thoughts were a product of reflection of what had been taught overtime, and which would become rational expressions of individual morality as an adult.  Is it not true that the virtue of person is based upon what his or her moral conscience consists of?  The psychological effects of these teachings and experiences gleamed in youth cannot be discarded as mere sophomoric intrusions of moral liabilities against the standards of morality, but must be considered an integral component for the search of moral truth.  Westermarck’s theory is just as valid as any other moral theory.

Explanation:

4 0
3 years ago
Other questions:
  • What was at the root of the Spanish American War? Social issues Human rights Economic concerns Political differences
    13·2 answers
  • Which pronoun best completes the sentence?
    11·1 answer
  • The focus of the literary analysis should be
    8·1 answer
  • ANSWER ASPA AND I WILL GIVE BRAINIEST!!!
    9·1 answer
  • A poets attitude toward this or her poems subject is referred to as the
    15·1 answer
  • What is the difference between the boy and the other soldiers
    10·2 answers
  • Which narrative point of view is shown in the passage? Grove's face, turned toward yours, is bright and happy in spite of his ar
    12·1 answer
  • The language in paragraph 10 is included most likely to
    9·2 answers
  • Identifying Theme 2
    14·1 answer
  • I need help with these questions i dont understand and its due tmrw pleaseee helpl
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!