1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Troyanec [42]
3 years ago
11

Based on the information you were just given, which statement would make the best topic sentence for an essay about industrializ

ation? Industrialization had negative effects on the environment. O Industrialization led to more people manufacturing products at home. O. Industrialization increased the price of many products. O. Industrialization changed the way goods were produced.​
History
1 answer:
Levart [38]3 years ago
3 0

Answer:

O

Explanation:

Industrialization changed the way goods were produced.

You might be interested in
Please help me I will give out the brain thing and extra points. image below
ira [324]

Answer:

it might be B if its wrong im sry

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
The department of defense was established in 1947 to replace _____.
shusha [124]
National Military Establishment<span> (NME)</span>
3 0
3 years ago
I need help its past dude pleaseeeee.
avanturin [10]

Answer:

brainliest me

Explanation:

6 0
3 years ago
What does the author describe in the passage?
OverLord2011 [107]

Answer:

C. Cliff Palace, the largest of the cliff dwellings built by the Ancestral Pueblo people.

Explanation:

W. M. Akers' "Cliff Dwellers" talks about the Mesa Verde cliff dwellings of the Native Americans. These structures, dwelling spaces carved into the sides of a mountain provide a great archaeological site, providing an insight into the life of the Ancestral Pueblo people.

The whole passage deals with the Cliff Palace and how it was the center of that civilization. This largest cliff dwelling place, built by the Ancestral Pueblo people, focuses on why they had to construct such dwellings, only accessible by rope climbing. The passage describes the probable reasons for such dwellings and how it must have been abandoned.

Thus, the correct answer is option C.

5 0
3 years ago
Please help me what is the answer true or false
Rufina [12.5K]
Answer: False

Explanation: I read about it :3
6 0
3 years ago
Other questions:
  • While waiting at a bus stop, Jacinta looked up and noticed that she could not see the mountains because of a thick layer of smog
    13·2 answers
  • The power of the Dutch East Indian Company was in:
    12·1 answer
  • How did the convoy system help the United States and its allies during World War I?
    14·2 answers
  • What were the key factors that convinced the South that it could not obtain justice within the American Union?
    6·1 answer
  • Which of these beliefs did the majority of Americans hold at the end of the 1800s?
    11·2 answers
  • which of of the following systems replaced the commune organization in china beginning in the early 1980s
    13·1 answer
  • What were the characteristics of trade between Rome and the East?
    15·2 answers
  • Why might a county nationalize certain industries​
    13·1 answer
  • Which leader encouraged the Jewish people to return to their homeland?
    13·1 answer
  • What are some of the reasons that people move from place to place?
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!