It should be noted that one effect of the actions taken by wealthy landowners described in the passage is enclosure acts and consolidation of small farms into large ones owned by a few farmers.
<h3>What is the passage all about?</h3>
The passage, is all about the actions and the way of life of those that are wealthy among the people in society, and these people are land owners.
Therefore, one effect of their actions is the enclosure acts and consolidation of small farms into large ones.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/25950911
It’s the days of the Roman Empire. It when they took over and conquered most land in the world.
Answer: The 4 ways human activities affect physical environment negatively is by driving vehicals and that causes Pollution and it harms the environment, persistent pollution problem (trash in the ocean) it harms the animals,oil pollution in the ocean and it harms and they can severely contaminate beaches and sediment, and cause serious harm to marine wildlife, the last thing is litter can also pollute the air.
Explanation:
Answer:
B.
Explanation:
Social Stratification can be defined as the society stratified based on caste, wealth, and class. This stratification leaves certain people devoid of benefits, limited access to resources, etc.
<u>The burial site found in southwest Asia by Archaeologists which differs in size, construction, and the number of objects found in each burial site reveals that the society was socially stratified. It is because in a socially stratified societies people tend to make burial sites differently for different groups</u>.
Thus, the correct answer is option B.