Your answer is going to be Noninative
Answer:
C. The reader could make the connection between the “League” and the third sentence, which explains that they “organized strikes in the garment trade.”
Explanation:
The given text is taken from 'We Shall Not Be Moved.' In the text, the term 'League' is used to define those who 'organise strikes in the garment trade.' League has been responsible to organize strikes in the garmentt trade. League makes garments for sportsmen.
Therefore, 'League' can be understood in reference with statement in third line. Thus option C is correct.
One...... I know is D
Two...... is B
Depression
According to The National Institute of Mental Health, an estimated 3.2 million adolescents in the United States had at least one major depressive episode in 2017. That means about 13% of teenagers may experience depression before reaching adulthood.
Okay so
passage 1: Passage one has a mostly positive tone. Allow me to explain. The words used can set a peaceful, calm mood and allow you to paint a beautiful picture in your mind. Words such as bobbed, lapped and quaint suggest calm movements and an enjoyable environment. However Passage 2 is mostly negative in tone. This scene, unlike passage 1 sets a miserable, dark mood, and seems like an unlikely place to be comfortable in. Words such as ragged, frigid, slapped and weathered suggests a worn raft, cold waters, and miserable conditions, perhaps life threatening. Therefore, it is negative in tone. To sum up everything previously stated, passage 1 has a mostly positive tone, whereas passage 2 is mostly negative.
hope that helped :]