Answer: They inhibit the development of new neurons in the hippocampus.
Explanation:
Elevated levels of stress hormones may lead to mood disorders when there is a development of new neurons in the hippocampus. The hippocampus is a section of the brain structure which is deep into a temporal lobe. It's observed to get damaged easily by stimuli when affected by psychiatric disorders.
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
<span>the people/funds who buy government bonds,</span>
In 1763, France<span>, </span>Britain<span>, and Spain signed the Treaty of Paris at the end of the </span>French and Indian War<span>. As part of the treaty, </span>France<span> gave up almost all of its land in North America and Spain gave up </span>Florida<span>. ... The </span>British divided Florida into two<span> </span>distinct coloniescolonies<span> with the Apalachicola River as the boundary.</span><span />
<span><span>Kohlberg's theory of moral development describes </span>how children form moral reasoning. It defines six key stages of moral development.
</span><span>According
to Kohlberg's theory of moral development, humans begin to
think about the feelings of other people and begin to see the world
through other people's eyes in their teenage years
.
</span>