Answer:
An antibiotic
Explanation:
As shown in the passage, it states that azithromycin is a drug. An antibiotic is a type of drug so the answer is an antibiotic. The passage didn't state that azithromycin is a disease or a lab procedure or a blood infection, but a drug.
Answer:
not the first one
Explanation:
i took the test and got it wrong
Answer:
"Helmuth is three." "Hans is eight." "Gerhard, who is seven."
Explanation:
This question is about "The Boy who dared"
The above selected phrase shows that there is a certain difference in Helmuth's age in relation to his brothers. This age difference shows the difference in maturity between them, as it is common that the younger the immature, since maturity is gained with experience and experience is gained with experience.
Helmuth is five years younger than Hans, who shows him that Hans is more mature. While Hans and Gerhard are only a year apart, it is likely that Hans is more mature, as he is older.
Answer:
Yes I love reading Geronimo Stilton ' s books and he is my favourite character also