Answer:
Those words were like magic because it helped him to gain approval from the teachers who punished them when they spoke their native Navajo language.
Explanation:
In the mission school which Ned gained entrance to, it was forbidden for the students to speak their native language. Students caught violating this law were punished by having their mouths washed with soap. Their native names were also replaced with English names.
Ned soon learned that whenever he was called upon by the teachers, the best way to gain their approval was to answer with the words, "Yes, teacher." Answering with his native language would earn him some serious punishment.
<span>A. Hyperbole
There is happiness, and then there is the happiness described in this passage. Hyperbole is an extreme exaggeration, and the author here is extremely exaggerating the happiness that the man is feeling. He is overemphasizing aspects of happiness and stretching them to the farthest explanation in order to create humor in the passage.</span>
Answer:
c.what is the important idea for me to remember from this text
Answer:
Merchandise Inventory account
Explanation:
hope it helps =)