I think the answer is B because Don Quixote has sworn to stand up for people who needs help
Some topics are general and are regarded as 'classical' because they are always relevant across time periods through being relatable even as time progresses. For example, topics or themes about politics and satire would still prevail until now. Other topics or themes (such as viral videos) are only for that particular event and do not always occur, thus they do not prevail in the long run.
Here are a lot of troubles that the people of community of African American have to go through already without the WPA men discriminating against African American.
Answer: Option A
<u>Explanation:</u>
In the movie "War room", the troubles that the people of the community of African American have to go through have been shown. This irritates and frustrates the lady Miss Clara in the movie. She thinks that even without the WPA men discriminating against the men of the African American community, there are a lot of troubles lined up for them.
The people who belonged to the black community had to go through discrimination and segregation by the people who belonged to the white community. They did not enjoy as many rights and as many liberties as the whites enjoyed. They were mostly given work of the lower grade just because of the community they belonged to.
I mean I can barely see those letters is there anyway you can in large it or repost the pic
Answer: The effect of the point of view is A) the reader gets direct advice on the process. Moreover, the author's purpose is A) to explain how to get around meat restrictions. Finally, the point of view that the author uses in this passage is B) Second person.
Explanation: The point of view that the author uses in this passage is second person as<u> he is directly addressing the reader.</u> What indicates this is the <u>use of the second person pronoun "you"</u>. As a result,<u> the reader receives direct advice from the writer</u>, which is mainly expressed in the first sentence ("If you are really determined to eat meat all week, it is possible to buy a license to do so"). Therefore, the advice is the effect of the second person point of view. As regards the author's purpose, <u>he intends to explain the reader how to eat meat despite the restrictions</u> set on the consumption of this type of food. This is also expressed in the first sentence of the passage.