Answer:
Whose is the correct option (d)
We see here that the question is incomplete as the fifth paragraph wasn't given here.
But one can deduce that the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole are:
- It serves as a turning point in the history and fortunes of the Orphan Mine.
- It describes how the Orphan Mine became a prosperous uranium mine.
<h3>What is paragraph?</h3>
Paragraph refers to a section of a passage or text where a new line is commenced. It is in this section that a theme of idea is buttressed or explained.
Thus, the above options are correct because they are the two ways in which the information in the fifth paragraph influences the passage as a whole.
Learn more about paragraph on brainly.com/question/27287090
#SPJ1
Explanation:
<h3><em>Eating a variety of foods is essential to life. In other words, we need to eat to live. Our bodies cannot manufacture all the substances we need and therefore we must consume foods to produce energy and to provide the building blocks necessary to sustain life.</em></h3>
Answer:
The line shows that Grendel have more characteristics that fit an animal than a human..Moaning after eating is also a non-human characteristic since some animals do that..In Beowulf,Grendel is a demon who eats men and tears his food limb by limb..
Explanation:
Hope it helps you..
Y-your welcome in advance..
(;ŏ﹏ŏ)(ㆁωㆁ)