Answer:
C
Explanation:
The others are wordy and hard to read The first one makes you sound like Rumplstillskin with rhyming and the second on is focused on baked goods unnecessary items You’re explaining why salt is the most important spice in the world So you don’t use something as an example when people don’t need it
Answer:
to entertain readers with an anecdote about babysitting.
Explanation:
The purpose of the passage above is clearly to entertain the reader by recounting in an ingenious and witty tone an amusing anecdote about Kev´s experience babysitting. The writer is successful in his purpose since the passage is well elaborated, and with a good dose of irony, makes one, the reader, follow the anecdote empathetically but with a smile.
So basically it just works. Yes
Macaroni and cheese are the best comfort food.
Because his wife is beautiful, young, and wealthy. Hope this helps <3