In Everything that rises converges the everyday event of the son riding the integrated bus with his mother brings out his mother's anti-black racism but also the contradiction with her son who dislikes this racism but at the same time feels grateful that his mother paid his way through college. The Star Food shows how the son (also relations with parents) feels bad that he just doesn't seem to have the ambition that his parents have as he for example failed to detect a shoplifter in their store.
A proofreading mark that shows that you want to delete a word is a straight line through the word.
Explanation:
Proofreading is the process of reading a written or printed copy of a publication in order to detect and correct errors in the text.
There are many proofreading marks that indicate what kind of mistake has been noticed by the proofreader. In the picture below, we can see four examples.
- The first one is the mark used to indicate that a letter or a word needs to be deleted. If a letter needs to be deleted, a diagonal line through the letter is made, along with the delete mark in the margin
. Similar is done when a word needs to be deleted, except a line is made through the entire word.
- The second mark indicates that a new paragraph should be made.
- The third mark shows that space is needed.
- The last mark indicates an addition or subscript.
Learn more about proofreading here: brainly.com/question/3081421
#LearnWithBrainly
Apart from the guiding questions provided in the passage, below are some steps to make a good summary:
- Eliminate non-vital information.
- Join sentences with related ideas.
- Re-organize ideas to improve sentence fluency.
Taking these into consideration, here is an example summary from the passage taken from History and Geography 7, Unit 6.
Archaeologists discovered that people came to the North American continent long ago possibly by crossing fifty-six miles between Asia and Alaska. While the date and details of their trip remain unknown, as nomads, they migrated during the spring and summer in search of food for their herds and camped during the winter. Eventually, they settled from the east coast to the tip of South America. Artifacts found from this era were used for hunting animals to get food and clothing.
The answer is true. Food borne illnesses are illnesses transferred to people by infected food. Hope i helped. Have a nice day.