1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
snow_lady [41]
3 years ago
7

Marcos y Raúl _____ español. 1. hablan 2. habla 3. hablas 4. hablamos

Spanish
1 answer:
Liula [17]3 years ago
6 0

Answer:

hablan

Explanation:

You might be interested in
All of the following are non-Spanish-
Degger [83]

Answer:

your answer is C. Haiti

They speak creola

Explanation:

Hope this helps : )

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the following tu commands is irregular
galben [10]
Decir – di
salir – sal
hacer – haz
ser – sé
ir – ve
tener – ten
poner – pon
venir – ven
3 0
3 years ago
Help ASAP<br><br> What is the affirmative tú command for "to turn"
Readme [11.4K]
I believe it’s “Voltea”
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Es bueno que tú ________ ejercicios todos los días. (hacer)
____ [38]

Answer:

Haces

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
8.06 Prueba 25 points on this one and my last one
Gekata [30.6K]

Fill in the blank.

Question 1 : Compré los _____ de chocolate para comer durante la película.

Answer 1: Compré los bombones de chocolate para comer durante la película.

Translation: I bought the <u>chocolates</u> to eat during the movie.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 2: Nosotros no ____ nada la semana que viene. (hacer)

Answer 2: Nosotros no haremos nada la semana que viene.

Translation: We will not do anything next week.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 3: Yo _____ estudiar este fin de semana. (poder)

Answer 3: Yo podré estudiar este fin de semana.

Translation: I will be able to study this weekend.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 4: La ropa ____ en la maleta. (caber)

Answer 4: La ropa cabrá en la maleta.

Translation: The clothes will fit in the suitcase.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 5: Tú ____ ir a la fiesta. (poder)

Answer 5: Tú podrás ir a la fiesta.

Translation: You will be able to go to the party.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 6: Tú ___ con tu familia. (venir)

Answer 6: Tú vendrás con tu familia.

Translation: You will come with your family.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 7: Yo ___ mantequilla en las palomitas. (poner)

Answer 7: Yo pondré mantequilla en las palomitas.

Translation: I'll put butter in the popcorn.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 8: Usted ___ de la casa temprano. (salir)

Answer 8: Usted saldrá de la casa temprano.

Translation: You will leave the house early.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 9: Nosotros no ___ ir al cine esta noche. (querer)

Answer 9: Nosotros no querremos ir al cine esta noche.

Translation: We will not want to go to the movies tonight.

Fill in the blank with the <u>future tense</u> of the verb in parentheses.

Question 10: Mi libro no ___ en la mochila. (caber)

Answer 10: Mi libro no cabrá en la mochila.

Translation: My book will not fit in the backpack.

Fill in the blank.

Question 11: Compré palomitas en la ___ del cine.

Answer 11: Compré palomitas en la cantina del cine.

Translation: I bought popcorn in the cinema <u>canteen</u>.

Fill in the blank.

Question 12: Mi mamá me dio una ___ para ver una película hoy.

Answer 12: Mi mamá me dio una entrada para ver una película hoy.

Translation: My mom gave me a <u>ticket</u> to see a movie today.

Fill in the blank.

Question 13: En el cine yo me senté en una ___ muy cómoda.

Answer 13: En el cine yo me senté en una butaca muy cómoda.

Translation: In the cinema I sat in a very comfortable <u>armchair</u>.

Fill in the blank.

Question 14: El hombre es un actor y la mujer es una ____.

Answer 14: El hombre es un actor y la mujer es una actriz.

Translation: The man is an actor and the woman is an <u>actress</u>.

Fill in the blank.

Question 15: Otra palabra para la boletería es la ____.

Answer 15: Otra palabra para la boletería es la taquilla.

Translation: Another word for the box office is the <u>ticket office</u>.

\textit{\textbf{Spymore}}

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Rogelio y tú Answer dos reglas.
    13·1 answer
  • Mis amigos hablarán/hablarían de la película, pero sus padres no lo permiten.
    13·2 answers
  • Lee la lectura y mira los verbos en negrita. Encuentra el uso equivocado de ser o estar. Escribe el verbo en la forma correcta.
    12·2 answers
  • . Tienes el libro de español. La tienes. Los tienes. Lo tienes. 2. Voy a ver el partido de baloncesto. Voy a verlo. Voy a verte.
    13·1 answer
  • Which term refer to the natural phenomenon in this image ?? HELP
    9·2 answers
  • Fill In The Blank In The Following Sentence with the appropriate form of the verb abrir below. Mientras Ana Hablaba por telefono
    12·2 answers
  • 1. Tengo la mañana _______ ( ) caminar.
    14·1 answer
  • Write an essay about doctor by using going to and will​
    9·1 answer
  • ¿En qué orden descubrió el hombre las siguientes fuentes de energía? 1ero los combustibles fósiles, 2º las celdas de combustible
    14·1 answer
  • Con
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!