Answer: C
Explanation:
Describing a sensory experience in terms that usually apply to a different sense
Answer:
D
Explanation:
This option certainly supports nature itself as an intelligent force by attributing knowledge of how to function to the life inside the body described in the passage. The life force is said to exert an influence on the body with certain skill that the excerpt describes as cunning.
Use of words with such a purpose usually refer to motivation and in the context of this passage gives an essential vitality to nature (life) keen enough to make decisiones and influence bodies.
The best answer to the question above would be letter D. The excerpt clearly presents a scene of a father reuniting with a son, and embracing each other with such love and respect. Thus, it can be safely inferred that Telemachus and Odysseus will be able to work together in the future. I hope this helps!
Answer:
She feels accomplished, successful, and happy.
Answer:
The odyssey
after winning the Trojan war, the great hero odyssey begins what would you become a ten- years journey back to his home in Ithaca. Cursed by the gods who ruled the earth .Odyssey embarks on series of epic adventures: battling the man - eating Cyclop : over coming the spell of enchantress circe: traveling into the dark world ,hades, surviving a trance from sirens' songs and escaping the clutches of angry sea god, Poseidon