The correct answer is option D: A Haggle
If a buyer is haggling a seller for a better price and the seller holds its ground it means that the act of haggling demonstrates they both have competing interests since one of them is interested in buying for a lower price while the other is interested in selling for a higher price.
Answer: she’s very kind and very likable
Explanation:
Answer:
the answer would be utilitarianism
The statement that best summarizes the central idea of the above excerpt is the statement in option C. The central idea of the passage given is that military officers always takes many safety precautions in the discharge of their duty. This can be clearly seen from this passage, for instance one could hardly know that these men are military officers because they were not putting on their uniforms, they also park their vehicles away from public glare when they got to their destination. These are necessary precautions that enhance the success of their jobs.
This question kind of depends on your school, but I believe the answer is D: Study Hall in the Community.
In my experience, study halls for online schools usually have tutorials and different material to help you with topics, and Community sections of online schools include blogs.