The correct answer is George Washington
Answer:
Leaving the farm to work on vaudeville and then later in movies, Rogers became a popular cowboy figure. Rogers, however, became most famous for his writing. As a syndicated columnist for The New York Times, Rogers used folk wisdom and earthy banter to comment on the world around him.
Explanation:
Answer:
by repeating the words pure, sweetness, and tastes
Explanation:
In buttressing and emphasizing the significant impact of Sugar in the world, the authors used the words pure, sweetness, and tastes repeatedly in their narration in the passage highlighted above. The repetition of these words shows the essence of "sugar" that the authors tend to project in a good light. The authors were able to support their claim and purpose using those words repeatedly in the passage.
Answer:
what can the reader infer about the fears and values of the ancient Greeks is the ancient Greeks associated mountain exploration with bravery.