Answer:
It may be difficult to tell when a story took place unless an author explicitly states it, but the presence or absence of technology can help a reader make an approximate guess as to when the story was set. If a character takes a plane ride, then the story very likely took place after World War II because commercial air travel became popular after the war. Of course, if the story mentions more recent advances like power windows or a driverless car, then it is far more recent. The absence of technology doesn't always mean that the story took place hundreds of years ago, it could just mean that mentioning technology was not necessary to tell the story.
Answer:
No, he isn't correct.
Explanation:
The supervisor isn't correct in the given scenario. The safety of all employees of a company matters, regardless of their position.
The organization that protects the workers' safety and health is called OSHA (Occupational Safety and Health Administration). If a worker feels like their safety or health are compromised in their workplace, they have the right to file a complaint to OSHA.
Demareas' health is obviously compromised, and he has the right to know what chemicals the cleaner contains. According to the OSHA regulations, workers have the right to know what hazards are present in the workplace so that they can protect themselves.
He read his textbooks carefully and made concept maps to help him remember the details.
Answer: the correct sequence is 1.- D. Respectful 2.-Haughty
3.- Loving
Explanation: In the first passage the author says "...her husband and the father of her child had also taken the place of her father..." meaning she respects him. In the second passage, the narrator says:"...The tall figure of my father-my childhood hero-seemed to pop up in the midst of all these women engaged in idle chit-chat...". meaning he feels proud of his father. And, in the third passage a gentle romantic loving scene is shown.