I would assume that the answer is magic.
The statement is - False.
The four major Indo-European language families nowadays are the Romance, Germanic, Balto-Slavic, and Indo-Aryan families. Three of the four are native for the European continent, and the fourth is native for Asia. The Indo-European languages are forming the biggest language family in the world by far, not just by number of speakers, but also in territory. Even though this language family is native to Eurasia, it has become the dominant in North America, South America, and Australia as well.
The major four, the Romance, Germanic, Balto-Slavic, and Indo-Aryan, all have more than 400 million speakers individually, and they are one of the most important languages in the world. The English, from the Germanic branch, is considered an international language, and almost a necessity in global communication.
Answer:
They are arranged in chronological order.
Explanation:
We can appreciate that the main points about the history of chocolate are arranged in chronological order because they are describing, the main facts about chocolate since its origins up to now by mentioning the first country where it was used and evolving from there mentioning the different uses that chocolate had throughout history. In other words, it is a timeline about chocolate.
It should be noted that the paragraph can be used to support an earlier argument or claim that has been made by the author in the opening paragraph or earlier paragraph.
<h3>
What is an argument?</h3>
Your information is incomplete as the passage isn't provided. An argument simply means the main idea or claim that's in backed up with evidence.
In this case, it's important to read and understand the story. Then, you should be able to depict that earlier information that was presented by the author in the passage.
Finally, you can then deduce how the paragraph contributes to the reasoning of the author's argument.
Learn more about arguments on:
brainly.com/question/3775579
Answer:
Buck and Spitz
Buck's history in the Southland
Explanation: