The first play of merit, written in 1852, was an adaptaion by George L. Aiken if Uncle Tom's Cabin.
Answer:
1A.
B. to inform
1B.
Parts that helped me figure out the answer;
Then one day, a boxed transcript arrived in the mail from Washington.
But while everyone knows the famous Iwo Jima photo, no one knew the story of these eight Chichi Jima Flyboys. Nobody knew for a reason.
"All these years I had this nagging feeling these guys wanted their story told Bill said.
I suddenly realized that now I know what the Flyboys mothers had never learned.
2.
D. the truth was wrongly covered up all these years
Explanation:
The passage is an informative text that relays the untold story of the eight Flyboys who could not be accounted for, for several years. These men were sent on a mission in Japan to destroy the radio stations believed to be a hindrance to the operations of the United States. They were however killed in this operation and downed in water.
The government of the United States did not reveal this information to any one. The writer of this story went on a mission to uncover the truth and that, he revealed in the passage above. The story is meant to inform the readers on the events surrounding the disappearance of the eight flyboys.
Objects of prepositions are the elements preceded by a preposition which add the necessary information to complete them.
<em>New factories used machines and electricity in place of </em><em>horses</em><em>.</em>
Explanation: in this sentence, there is only one preposition (in place of) and its object cannot be other than what follows it (horses). In general, objects of prepositions are nouns.
Answer:
Explanation:
Sir Gawain and the Green Knight is a medieval romance. ... A hero usually adheres to a strict code of knightly conduct, which requires his absolute loyalty to his liege lord, extreme generosity, refusal to break his oaths, and the defense of the helpless. All of these are found in this poem, Sir Gawain didn't want to betray his friend may letting his friend's beautiful wife seduce him (which was a test) and he remained loyal to his friend. Also Gawain didn't break his promise to go after the green giant has he promised in the beginning of the story.
A medieval romance is this:
The most supreme kind of courtly love was for an unattainable woman, often the queen of a knight's lord. A knight's love for this lady would inspire him to braver deeds, just as, in the traditional Arthurian material, Sir Lancelot was driven to great accomplishments by his love for Queen Guinevere Thus, in a larger sense, the code of chivalry focused on the protection of the weak and fair elements of society by the loyal, self-sacrificing knight. But it also included a knight's fidelity to his court and king, and his respect for other warriors and the rules of combat.
Hope this helps you have a nice day