Answer:
Following the climax, the story will head in a different direction as a direct result of the choices made during the climax. The falling action, therefore, follows that part of the story and depicts the way those choices affect the characters going forward.
Explanation:
Answer:
D) (if it is not multiple choice)
A) B) D) (if it is multiple choice)
You can answer these types of questions yourself in the future by...
- Asking yourself: can I write a story about this
- The process of elimination
- Making sure you are confident with your answer
- Asking yourself: is this a possible narrative idea or something else
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1
Answer:
It was a relationship of respect and submissiveness from the villagers to the government. The majority of the people from the town viewed the rulers as the law and never questioned anything.
Explanation:
although the capital is far away from the town, the people respect and admire submissively every person that comes from that place. They see them as a wholesome authority and are not disappointed nor hopeful about getting refused by them. The only exception to this is the young people who he calls "incapable of foreseeing the consequences of a revolutionary idea.".
Answer:
I think it is the second one