Considering the passage's content, the most likely reason the author mentions problems in the publishing industry in a paragraph is to let the reader know that "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>
Here, the author is trying to let the reader knows that currently, there are problems that need to be solved in the publishing industry. However, despite these problems, there is abundant opportunity in the publishing industry.
This was revealed when the author said that "<em><u>Despite reports to the contrary, this is a great time to be in publishing</u></em>."
Hence, in this case, it is concluded that the correct answer is "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>
Learn more about Passage reading here: brainly.com/question/16835380
I think one of the main reasons Mark Twain used a young boy as the main character and narrator of such a controversial novel filled with adult themes to convey the innocent side of these adult themes. Telling this story in the eyes of a teenage boy, the morality of these situations appears more obvious. Another reason why Mark Twain used a teenage boy as the main character and narrator in the novel is because it allows Twain to imply a comparison between the powerlessness and the vulnerability of a child and the powerlessness and vulnerability of a black man in the pre-Civil War era. He also may be using a child protagonist to dramatize the conflicts between societal and received morality on one hand and a different kind of morality based on experience and intuition.
Answer:
The conflict of the story the clever brothers is between the four clever brothers and the dragon who took the princess
Explanation:
A conflict involves two or more forces that oppose each other in a story in this story the four clever brothers tried to see which one had the best skills they learned through out the years four years to be exact and when they had to face the dragon who took the princess
<span>I think the correct answer is the last one "before starting college, Jake learned how to speak Spanish and traveled across south"</span><span />
It should support the thesis statement.