Answer:
the us sent two representatives to buy the Louisiana territory from france in 1803
Explanation:
Louis and Clark were set out to explore the lands of the territory to see if it could be of use to the united States there was no fighting between napoléon and jefferson the sale wasnt halted even though Jefferson did struggle with making the decision and napoléon didn't buy it from the us as it was his already he sold it
Hello there!
the correct answer is 3:
<em>According to Article II, Section 2, Clause I of the Constitution, the President of the United States is </em>“Commander in Chief of the Army and Navy of the United States, and of the Militia of the several States"
Answer: c. Phreatic eruption caused by the heating and expansion of groundwater.
Explanation:
The Kilauea is an active volcano in Hawaii that erupted very violently due to the buildup of steam in 1924. Lava from the volcano usually drains back to the main magma body beneath the sea via a sort of passage. When this happens, water is able to enter the passage and instantly become steam when it interacts with the lava and escape up the volcano.
This time however, when the lava drained, the walls of the passage collapsed on the passage thereby blocking it. The water that had now come into contact with the lava and had become steam were trapped. The steam kept building up and eventually forced the rocks outward very violently resulting in the explosion.
The leader of the women’s right movement she was the main force in 1864 Senaca Falls Covection and she lived in NY
Answer:
Life of poverty
Explanation:
The Untouchables live a life of poverty and it is believed that if someone from another caste, even including the Shudra, were to touch an Untouchable, they would become polluted. Although the Shudra are harshly discriminated against, the Untouchables are seen as lower lifeforms and a disgrace to Indian society.