The descriptions, actions, and quotations given in the passage tell us that the subject is silly and she could not understand her conversation with the vet.
The given passage has been taken from "Bone Detective: The Story of Forensic Anthropologist Diane France, Lorraine Jean Hopping"
The passage talks about a conversation between the vet Mary and Diane. Diane was told that alginate was a pink gummy material used to make moulds of teeth.
Diane was silly and so innocent that she thought the same could be applied on humans. She used it on her tongue without even realising that is is meant for animals.
Therefore, the descriptions tell us that the subject was silly.
Learn more about Reading passages on brainly.com/question/12555695
#SPJ10
As such, the mafia is a counterculture.
Take into consideration the counterculture of the 60s - the hippie culture who opposed wars and fought the government in a peaceful way. They wanted to change the society for the better by opposing those in power. Mafia, on the other hand, opposes the entire society, but is still an example of counterculture.
Answer:
Explanation:
what poetic styles did you discuss today?
Answer: what story when you win a lottery it changes your life
Explanation:
Answer:
1•Father told me not to tell a lie.
2•He said John will write a letter tomorrow.
3•"How clever I am" said the Fox.
4•Mother asked me what I was doing now.
5•She asked me if I could help her.
6•"The sun rises in the east"said the teacher.
7•They told me congratulations.
8•He said that today is a sunny day.
9•They said"hurray they won the game".
10•"Mam is a good girl"said her.