1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
USPshnik [31]
3 years ago
12

Write if a statement is true or false

Spanish
1 answer:
Elan Coil [88]3 years ago
8 0

Answer:

1.TRUE

2.TRUE

3.FALSE

4.TRUE

5.FALSE

6.FALSE

7.TRUE

8.TRUE

9.FALSE

10.TRUE

You might be interested in
Im terrible at spanish
Tom [10]

Answer:

1.door

2.table

3.cubes

4.shelter

5.life

6.scissors

7.stairs

8.plant

9.phone

10.car

11.cars

12.butterfly

13.palms

14. herd

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
La Corrida de Toros
ozzi

1. La tauromaquia es un deporte popular en España y México, pero su finalidad demuestra que es una práctica violenta contra los animales.

2. Hay varios turistas que miran las corridas de forma curiosa, ya que es un evento cultural reconocido en el mundo, pero también hay varios grupos organizados que protestan por el fin de las corridas de toros.

3. Cada lugar tiene sus propios aspectos culturales, que pueden estar influenciados por su historia, como las corridas de toros, que surge en la época de la Ilustración y busca representar el dominio del hombre sobre la fuerza bruta del animal.

<h3 /><h3>Translation to English</h3>

1. Bullfighting is a popular sport in Spain and Mexico, but its purpose shows that it is a violent practice against animals.

2. There are several tourists who watch the bullfights in a curious way, since it is a recognized cultural event in the world, but there are also several organized groups that protest the end of bullfighting.

3. Each place has its own cultural aspects, which may be influenced by its history, such as the bullfighting, which emerged in the Age of Enlightenment and seeks to represent the dominance of man over the brute force of the animal.

Find out more about bullfighting here:

brainly.com/question/11911953

3 0
2 years ago
Deseo que _[blank]_ una alternativa más saludable.
morpeh [17]
Escojas,tomes those two are the ones
6 0
3 years ago
1. Ecuador tiene aproximadamente el área de Rhode Island. cierto falso 2. Panamá y Chile limitan con (border) Ecuador. cierto fa
olya-2409 [2.1K]

1. Ecuador tiene aproximadamente el área de Rhode Island. cierto falso

Answer 1: Falso

2. Panamá y Chile limitan con (border) Ecuador. cierto falso

Answer 2: Falso.

3. Las islas Galápagos están en el océano Pacífico. cierto falso

Answer 3: Cierto.

4. Quito está en la cordillera de los Andes. cierto falso

Answer 4: Cierto.

5. Todos (All) los ecuatorianos hablan lenguas indígenas. cierto falso

Answer 5: Falso.

6. Rosalía Arteaga es novelista y pintora. cierto falso

Answer 6: Falso.

7. Hay volcanes activos en Ecuador. cierto falso

Answer 7: Cierto.

8. Oswaldo Guayasamín fue un novelista ecuatoriano famoso. cierto falso

Answer 8: Falso.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What did Cesar Chavez &amp; the United Farm Workers use to inform workers of their rights?
MatroZZZ [7]
Chavez modeled his methods on the nonviolent civil disobedience of Mahatma Gandhi and Martin Luther King Jr.
3 0
3 years ago
Other questions:
  • Click on the audio button below to listen to the following Spanish word: el hogar. Which word is the English translation for thi
    15·2 answers
  • ¿Cómo se dice "Let's do it! en español?
    5·2 answers
  • Ser/ estar<br><br> el libro ________ encima de la mesa.
    10·2 answers
  • Qué oración es cierta?
    13·2 answers
  • Using the subject “usted” and the verb in the imperative, tell your instructor three things she or he must do. Then tell your in
    13·1 answer
  • Todo el mundo quiere hacer algo diferente durante el fin de semana. Di que estas personas pueden hacer lo que quieran.
    5·1 answer
  • Una oracion con compasivo
    10·1 answer
  • Completa el párrafo con un, una, unos o unas para indicar qué hay en la
    9·1 answer
  • Lee y escoge la opción con la forma correcta del verbo para completar la frase. Read and choose the option with the correct form
    5·1 answer
  • Describe a vacation that you took when you were a child. Say where you went, when you went, who you went with, and at least five
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!