Explanation:
What helped scholars determine that the demotic language was related to the Egyptian language?
Based on details in The Riddle of the Rosetta Stone, what event helped scholars determine that the demotic language was related to the Egyptian language? Examples of the demotic language previously appear on rolls of papyrus. The scholars call it demotic, meaning "of the people."
The correct answer is "their".
Hi.
your answer is c.
hope this helps!!!
They are happy because there is one day that you can save the trees
In the first sentence, the definition of channel is to express his feelings through a particular behavior or action.
In the second sentence, a channel is a means or a medium of communication, or the passage of information.
In the third sentence, a channel means a passage, a waterway, or a navigable course through a body of water.