It’s actually a kind of routine that a person can use “to help students express their understandings of an unfamiliar word’s meaning. Have students read a chunk of text containing the unfamiliar word, then cover it with a hand or piece of paper, and resay what the word means in their own words”. Like mentioned in Kipp
Hope this helps :)
Answer:
D
Explanation:
This option certainly supports nature itself as an intelligent force by attributing knowledge of how to function to the life inside the body described in the passage. The life force is said to exert an influence on the body with certain skill that the excerpt describes as cunning.
Use of words with such a purpose usually refer to motivation and in the context of this passage gives an essential vitality to nature (life) keen enough to make decisiones and influence bodies.
D.
This is the most common positive attributes referencing budgets.
Answer:
His son and his son's wife were disgusted at this, so the old grandfather at last had to sit in the corner behind the stove, and they gave him his food in an earthenware bowl, and not even enough of it. And he used to look towards the table with his eyes full of tears. Once, too, his trembling hands could not hold the bowl, and it fell to the ground and broke. The young wife scolded him, but he said nothing and only sighed. Then they brought him a wooden bowl for a few half-pence, out of which he had to eat.