Answer:
Over 40% said that gaming improves emotional well-being. That's a serious benefit if you consider that one in five people in America experience mental health issues each year. This is a large contrast to the common view that playing video games leads to violence and other antisocial behavior.
Explanation:
Follow me anime lover
The correct word is “gazed”. The verb gaze is used to describe the action of looking / staring at something for a long period of time – be it because that something being watched is impressive or simply because the watcher is distracted and pensive. In the passage, the word gaze does NOT impact the mood.
What really impacts the mood in the passage are the other words – marvels, profound, wonder, mysterious, spectacle and phenomena – since their meaning convey an idea of something unnatural, exciting and incredible happening before the eyes of the narrator.
The passage was taken from the book <em>A Journey to the Centre of the Earth</em> by Julio Verne. The narrator is struggling to describe his sensations when he finds a gigantic cavern and the Central Sea below the surface of the Earth.
He is planning the windmill
Answer:
this...
is the vague pronoun in the sentence...
Answer:
I would look up a quizlet for the stuff you are learning. It really helped me with Apex English 10 semester 1 and semester 2.
Explanation:
People post quizlets with answers for some of the quizzes and test, as well as explain the information and give tips on how to remember it. Quizlet itself allows you to study the content so it is a great study tool whether your teacher actually teaches the stuff or not. I hope this helped, I apologize if it didnt.
(I'll see what quizlets I can find for you and post them as comments on this answer)