1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
konstantin123 [22]
3 years ago
7

May someone put these sentences in first person singular?

German
2 answers:
Mrrafil [7]3 years ago
6 0

You are an insecure guy. On vacation you need security. That's why you usually go on vacation to the same place.

Andrej [43]3 years ago
5 0

Answer:

Ich bin ein unsicherer Typ. Im Urlaub brauche ich Sicherheiten. Deswegen mache ich normalerweise Urlaub am selben Ort.

You might be interested in
What does this sentence mean: Du bist so ein süßer Narr wie der Betrüger von Amogus
EleoNora [17]

Answer:

no idea but i think the last word says among us

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
German Please Help!! I'll give brainliest, thank you, and 5 stars to anyone with the correct answers!! DO NOT give me spam answe
Fed [463]

1. Wie sieht Richard Kohl aus?

Answer:

Er ist braunhaarig und sieht jung aus.

Explanation:

What does Richard Kohl look like? He is dark-haired (literally: brown-haired) and looks young.

2.  Was ist deine Lieblingsfarbe?

Answer:

Blau

Explanation:

What is your favorite color? - Blue.

3. Wie heißt "small" auf Deutsch?

Answer:

klein

Explanation:

What's the German for "small"? - Klein (small).

4. Translate: They look colorful.

Answer:

Sie sehen farbig aus.

Explanation:

"Sie sehen gern fern" means "They like watching TV". The other two options have "she" as the subject.

5. Translate: How do I look?

Answer:

Wie sehe ich aus?

Explanation:

Only the last option contains I (ich).

6. Translate: Are you all new here?

Answer:

Seid ihr neu hier?

Explanation:

"you all" is ihr in German. The other option with <em>ihr</em> means <em>Do you see</em>?

7. Translate: Who watches TV?

Answer:

Wer sieht fern?

Explanation:

Who is wer in German. The other option with wer is ungrammatical.

8. Translate: She looks pretty.

Answer:

Sie sieht schön aus.

Explanation:

She is sie in German. The other option with sie means "She likes to look", which does not make much sense.

9. Translate: Are there <u>ships</u> on the Rhine?  

Answer:

Gibt es Schiffe auf dem Rhein?

Explanation:

There is/are is translated as es gibt.  

Hope this helps.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Can someone PLEASeeeeeee correct any mistakes please? This is for German. If there are any bad sentences can you please correct
VARVARA [1.3K]
I can't see a picture on my device I think my device is messed up
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please help im begging
Stella [2.4K]
The second one

das ist kühl
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Discuss the life and works of Johann Wolfgang von Goethe and the history of Thuringia.
Masteriza [31]

diskutieren das Leben und Wirken Johann Wolfgang von Goethes und die Geschichte Thüringens.

Friedrich Schiller

Thüringer Bratwurst

Stadt, in der BMW Autos baut

Wartburg Weimar

A. Burg, in der Luther Zuflucht fand

B. Eisenach

C. Stadt, in der die deutsche Verfassung nach dem Ersten Weltkrieg entworfen wurde

D. Thüringer Wurstspezialität

E. ein anderer deutscher Autor

7 0
3 years ago
Other questions:
  • How do you say “my crush” as in someone you like
    14·2 answers
  • The Congress of Berlin intended to
    6·1 answer
  • Which state has been hit the hardest by the outbreak? *
    12·2 answers
  • اعراب الطالبةُ الجديدة ُ ترسم ُ في الحديقةِ<br>​
    5·2 answers
  • How do you say relaxeing in German?​
    11·2 answers
  • Fill in the blank with the correct adjective ending.<br><br> Sie hat einen schwarz___ Hund.
    10·2 answers
  • 3. Rather than buying pardons, according to Luther, what should<br> people spend their money on?
    11·1 answer
  • What Today Will Bring This is the beginning of a new day. I have been given this day to use as I will. I can waste it or I can u
    7·1 answer
  • When hitler was live who was he supposed to mmarry​
    12·2 answers
  • How would you ask who someone is? Say who these students are:
    7·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!