I would’ve left gordy’s there
The benefit of a peer review is that is ensure that the work is more objective and less prone to typographical and logical errors.
<h3>What is peer review?</h3>
Peer review is the action of subjecting the work of a peer to a second review after they have revised it themselves.
This practice helps to strengthen the objectivity of the text, and reduce errors.
Learn more about peer review at;
brainly.com/question/2704940
#SPJ1
Answer:
The hippocampus inside our brain consists of two “horns” that curve back from the amygdala. The hippocampus is important in storing information in long-term memory. If the hippocampus is damaged, a person cannot build new memories, living instead in a strange world where everything he or she experiences just fades away, even while older memories from the time before the damage are untouched. In this way it can help in reading and interpreting a poem.
Answer:
Have humans always snored?
Explanation:
After reading the heading and title of the passage which were "About Snoring" and "What causes snoring", the best question to ask before reading the rest of the passage would be to ask, "Have humans always snored?".
This would enable the reader to understand if snoring has always been an attribute of humans before finding out what causes it.