1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Gnom [1K]
3 years ago
9

1. Mia ran fast

English
2 answers:
hjlf3 years ago
7 0

Answer:

1. ran

2. always

3. learned

Explanation:

hope this helps u

can u mark me as brainliest pls

gayaneshka [121]3 years ago
3 0

Explanation:

I am back in this app after a long time

You might be interested in
Which line from the passage best supports the idea that money corrupts government? "for what do they or their wives care about t
9966 [12]

We can deduce here that the line from the passage that best supports the idea that money corrupts government is: "[Men] honor and look up to the rich man, and make a ruler of him."

<h3>What is a main idea?</h3>

Main idea actually refers to the central lesson or important message that an excerpt, passage, a line or a story is carrying. It refers to the message that the author wishes to pass across to the audience.

We see here that the passage that completes the question is:

The accumulation of gold in the treasury of private individuals is the ruin of timocracy [a state where only property owners can participate in government]; they invent illegal modes of expenditure; for what do they or their wives care about the law? . . . . And then one, seeing another grow rich, seeks to rival him, and thus the great mass of the citizens become lovers of money. . . . And so at last, instead of loving contention and glory, men become lovers of trade and money; they honor and look up to the rich man, and make a ruler of him, and dishonor the poor man.

Thus, the line that best supports the idea that that money corrupts government is "[Men] honor and look up to the rich man, and make a ruler of him."

Learn more about main idea on brainly.com/question/24572492

#SPJ1

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
Drag the tiles to the correct boxes to complete the pairs. Match each standard for evaluating sources with its description
Naddika [18.5K]

The standard for evaluating sources has been matched with their  descriptions as follows:

  • Trustworthiness: The issue is addressed from a balanced and fair viewpoint.
  • Relevance: The text gives information related to your topic.
  • Authority: The writer of the text has experience or expertise on the topic.
  • Currency: The information is up-to-date.

<h3>What are the standards for evaluating sources?</h3>

The standards for evaluating sources are the benchmarks that are used to proof articles for accuracy.

Before the information contained in a material can be accepted, the content should be free from bias. It should also be relevant and come from a credible and reliable source.

Learn more about the evaluation of sources here:

brainly.com/question/11916196

#SPJ1

8 0
2 years ago
PLZ HELP I WILL GIVE 20 POINTS
Elodia [21]

Answer:

1) A boat lost at sea and tossed about by waves 2) Sunrise 3) Rainbow 4) A journey that presents many challenges 5) A broken mirror 6) The character is confused about something 7) Dirty and icy snow 8) A bridge between them   9) The candle 10) The street

Explanation:

Because I am in 11th grade and I take Honers Classes I took the same test and I got a 100% You are Welcome!!!

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which sentence from the story best supports the reason why anne is writing in a diary?
padilas [110]

Answer:

"Paper has more patience than people." I thought of this saying on one of those days when I was feeling a little depressed and was sitting at home with my chin in my hands, bored and listless, wondering whether to stay in or go out. I finally stayed where I was, brooding. Yes, paper does have more patience, and since I'm not planning to let anyone else read this stiff-backed notebook grandly referred to as a "diary," unless I should ever find a real friend, it probably won't make a bit of difference.

6 0
3 years ago
Help me with this i will mark brainiest!
amid [387]

Explanation:

once I visited a village on the festival of Basant. A fair was being held on the bank of a small river. I walked to the fair along with my friend. We met many villagers on the way. They were also going to see the fair. They were wearing new clothes. They looked very happy. The women were going to the fair in groups. They were singing folk songs. There was a great activity in the fair. There were shops of all kinds. There were also merry- go-rounds. We had a joy ride in them. There were rope dancers and magicians. The jugglers were also showing their tricks. There was a small temple in the fair. Many scouts were controlling the traffic. They were guiding the people and controlling the crowd

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Which narrative style does Jhumpa Lahiri use in her short story “Once in a Lifetime”? A. first-person perspective B. second-pers
    7·2 answers
  • Read the excerpt from President Roosevelt’s State of the Union address.
    6·2 answers
  • We had beached the boat and stepped out on the recently cleared spit of land. The ground had a light dusting of white sand over
    8·2 answers
  • Explain how equality between the sexes could be important to social organization
    14·1 answer
  • Synonyms: Match the following word with the word or phrase nearest to its definition.
    12·1 answer
  • Identify the relative​ pronoun: James is the one who left the keys in the car.
    6·2 answers
  • Read this Mexican Proverb found in the novel: "The rich person is richer
    12·1 answer
  • PLEASE HURRRY IM TIMED Which sentence suggests that Rick is a neat and tidy person?
    10·1 answer
  • Sing me a love song! ( well I guess type it but whatever) not like a full song like a line from a new one!
    10·2 answers
  • Bright flowers were jewels gleaming in the sunlight.
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!