The excerpt the article provides evidence that supports this claim is "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
<h3>What is an excerpt?</h3>
An excerpt is an extract from a story or a passage. The excerpt is taken from the story, then questions are made from that excerpt to answer.
The correct options are attached here:
A. "the Swedish academy's decision to honor Dylan set off an online debate."
B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
C. "dylan is of course enormously influential." “The Nobel is given for a body of work."
Thus, the correct option is B. "Salman Rushdie, a Nobel candidate himself, called Dylan ‘the brilliant inheritor of the bardic tradition.’”
Learn more about excerpt
brainly.com/question/16376024
#SPJ1
<span>The answer to this question is the thumbs up icon from the top left option box, since "(Y)" was used as the shortcut for the thumbs up emoticon in the MSN Messenger, one of the most popular chat programs of the time.</span>
Rising Action. It’s before the climax, which would be the ship sinking.
Answer:
Definitely intriguing characters. When characters are intriguing you feel for them and are interested in the story more.
Answer:
Beowulf takes place in the 5th or 6th, in Scandinavia.
Explanation:
Beowulf is a famous epic poem that was first told in Anglo-Saxon England between the 8th and the 11th centuries. However, the story's setting is much older. It takes place in 5th or 6th Century Scandinavia, a part of England which now comprises the countries of Sweden and Denmark. At that time, the tribes that lived in that area were in constant warfare with one another.
The main character of the poem is the hero Beowulf. He incredibly defeats three monsters: Grendel, Grendel's mother, and a dragon. However, when fighting the dragon, Beowulf ends up getting injured and dies afterward.