1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
bogdanovich [222]
3 years ago
8

WHAT IS THE MEANING OF " I AM DIEING"​

World Languages
2 answers:
Advocard [28]3 years ago
7 0

Answer:

at the verge of death, near death

Explanation:

Airida [17]3 years ago
4 0

Answer:

I am dieing means that you are dieing.

Maybe mentally or maybe in a physical world.

You might be interested in
Italian can anybody help me with this?
enot [183]

Answer:

You may divide by a variable. But only if you know the variable is non-zero. So, if setting the variable to zero makes both sides of the equation zero, we have a solution that that variable is 0, or the equation with the variable divided out holds. E.g. solve x(x-1) = 0.

so yea have a grate day

7 0
3 years ago
Read the passage.
skad [1K]

According to the information in the text, it can be inferred that "Due to the increase in popularity, there is now a wide variety of flavors to choose from." and "...frozen yogurt was a complete failure due to the taste."

<h3>How to identify the ideas that support the referenced idea?</h3>

To identify the statements that support the idea that ice cream was a failure when it was released and that it has recently taken off, we must read the text again and identify the ideas that support these statements.

According to the above, it can be inferred that the most suitable sentences for this purpose are:

  • "Due to the increase in popularity..."
  • ". . . frozen yogurt was a complete failure due to the taste."

Learn more about main idea in: brainly.com/question/13024528

#SPJ1

6 0
2 years ago
Plz answer this ASAP . <br> I need a long answers for this
love history [14]

Answer:

6) One reason why someone may agree with this is because many people see Buddhism as a way of life rather than a religion. this means that people believe Buddhism is a way of spiritual living rather than worshipping an Idol, God. Another reason that someone may agree with this is because Buddhists believe any change is possible. This means that they believe Enlightenment is found through morality, meditation and wisdom rather than through God.

7) One reason someone may disagree with this statement is that despite not believing in God, Buddhists follow teachings in life, like any other religion, focusing on living to a certain standard as portrayed in holy books. Another reason is that, just like any other religion, Buddhism believes in living a good, fair life and being good people to those around us and the environment.

HOPE THIS HELPS

please mark as brainiest!

6 0
3 years ago
मोटा plural in Hindi
iren [92.7K]

Answer:

मोटे is the plural in hindi

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
In paragraph 37, the reader can tell that something that takes precedence is ?
tatuchka [14]

Answer: n paragraph 37, the reader can tell that something that takes precedence is ?

Explanation:

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Gasiti 5 expresii care sa contina verbul a bate
    14·1 answer
  • In Irish, how do I say i am jumping with joy in irish​
    15·1 answer
  • What is the verb?<br><br> His record is 1,013.5 hours over 47 days.
    8·2 answers
  • What type of poem is death be not proud
    15·1 answer
  • Answer this question for 63 points
    8·1 answer
  • How to spell the name Macie in russian alphabet?​
    12·2 answers
  • 1. Global Capitalism​
    14·1 answer
  • Mti ipo katika ngeli gani​
    9·1 answer
  • In ASL, you should use spatial location and indexing
    6·2 answers
  • A speaker says:
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!