What are the answer choices?
Answer: C. The hobbits live together near a great field.
The correct option would be C. Option A assumes that the ropes and poles are there because of a birthday party, but the passage makes no mention of the cause. Option B similarly assumes that Bilbo is the cause of this commotion, which the passage similarly does not state. Option D claims Gaffer Gamgee to be lazy, even though the passage claims he was distracted, and not necessarily lazy. Option C, however, states that the hobbits live together near a field, which is information that is included in the passage.
A. Public domain means whose exclusive intellectual rights have expired , have been forfeited, have been expressly waived, or are incapable. So if someone owned a building but had their rights for the building terminated, that building is now a public domain until someone buys the building. So, after the building has been handed over because of the terminated rights of the owner, it is now a "Public Domain".
Answer: B,a,c
Explanation:
Positive - b)
Negative - a)
Neutral - c)
The roses _____ the trellis. In this case, any of the given verbs can fit in this sentence and connotation are all different.
The word adorned is positive because it has the meaning of ''making something more beautiful''.
The word climbed is neutral because it is a verb which is representing that the roses just crawl up the trellis.
The word strangled is negative because it is considering squeezing something until it is no more alive.
I believe the answer is B. Nguyen explains how buses reduce traffic by lowering the number of cars on the road.
The passage says “Clearly, buses reduce traffic rather than cause it”. Answer B is the only answer that mentions traffic in a logical way.
I hope this helps!