1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Scorpion4ik [409]
3 years ago
14

Plz help if u speak Spanish Select the correct define article for each nouns : Los LS L

Spanish
2 answers:
bazaltina [42]3 years ago
8 0

Answer:

Explanation:

1. Las

2. El

3. La

4. Las

5. Lod

Andru [333]3 years ago
7 0

Answer:

1. las

2. los

3. la

4. las

5. los

Explanation:

You might be interested in
Manuel y yo ______________ nueve años.
skelet666 [1.2K]
Manuel y yo tenemos nueve anos
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Answer the following questions in complete Spanish sentences. ¡Cuidado! Some questions are asking about now (present tense), and
daser333 [38]
<h3>Answer the following questions in complete Spanish sentences.</h3>

1. ¿Cómo es tu dormitorio? ¿Está ordenado o desordenado?

Answer 2: Mi dormitorio es una habitación grande. Mi dormitorio siempre está ordenado.

My bedroom is a large room. My bedroom is always tidy.

-

2. ¿Prefieres barrer o pasar la aspiradora?

Answer 2: Yo prefiero pasar la aspiradora.

I prefer to vacuum.

-

3. ¿Hay un lavaplatos en tu casa? ¿De qué color es el lavaplatos?

Answer 3: Sí, en mi casa hay un lavaplatos. El lavaplatos es de color blanco.

Yes, in my house there is a dishwasher. The dishwasher is white.

-

4. ¿Te gusta limpiar? ¿Limpias mucho? ¿Quién limpia tu casa?

Answer 4: Sí, me gusta limpiar. Sí, yo limpio todos los días. Yo limpio mi casa.

Yes, I like cleaning. Yes, I clean every day. I clean my house.

-

5. ¿Dónde pones el detergente?

Answer 5: Yo pongo el detergente dentro de la lavadora.

I put the detergent inside the washing machine.

-

6. ¿Adónde fuiste ayer?

Answer 6: Ayer fui al Museo del Prado.

Yesterday, I went to the Prado Museum.

-

7. ¿Adónde fueron tú y tu familia durante el verano?

Answer 7: Mi familia y yo fuimos a Galicia durante el verano.

My family and I went to Galicia during the summer.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Preterite form of sorprender
Ymorist [56]

Answer:

yo: soprendi

Tu: Soprendiste

el/ella/Ud.: soprendio

nos.:soprendimos

vos.: soprendisteis

ellos/ellas: soprendieron

Explanation:

To make it easier try going to this website. https://www.spanishdict.com/conjugate/sorprender

3 0
3 years ago
Which of these always involves belonging to a group of people?
Ymorist [56]

Answer:

parties

Explanation:

4 0
3 years ago
Es el mes de agosta. nieva y hace mucho frio. hoy voy a esquiar con mis amigos. estoy en
MariettaO [177]
August, Snow and is really cold. Skiing. It must be in the season of winter.

Spanish Term: invierno
4 0
3 years ago
Other questions:
  • Esta oracion esta bien escrita o no? True or false?
    9·2 answers
  • Mis amigos y yo nos divertimos cuando estamos juntos. mañana salimos _____ la playa y vamos a estar allí _____ una semana.
    10·1 answer
  • Cuando estás muy enfermo(a), guardas ____
    13·2 answers
  • SAM 03-10 La vida estudiantil en la UNAM. (Estructuras: Possessive adjectives) Read about university life for the following stud
    11·1 answer
  • Escoge la afirmacion correcta la segunda ley de newton
    14·1 answer
  • Would you use por or para and provide a reason. 2) Miguel de Cervantes escribió el libro de Don Quixote ____ usar humor hacia el
    11·2 answers
  • Describe whether the sentence is corrupt or incorrect as written.
    11·2 answers
  • Me pueden passr el acordeón del proyecto 7​
    10·1 answer
  • Víctor es alto y su hermano Antonio es bajo.
    5·2 answers
  • ARE THESE THE CORRECT STRUCTURE OF SENTENCES? IF NOT PUT THE CORRECT ADJECTS\
    6·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!