Answer: I read the book about dogs
the two sentences that best describe this passage are "being around pets benefits kids who need to learn responsibility." and "a study by the University of California found that reading to dogs improved third graders' reading skills."
together these two sentences sum up all of the ideas in the article and explain all of the benefits described. the second sentence sums up the majority of the article and choosing the one about improving a children's ability to learn would be repetitive. and the other about it being good for the teachers isn't mentioned in the article at all.
the study is the most important part of the passage and covers pretty much the entire beginning of it. the responsibility was kind of added in as a "hey this is a thing too" but it really showcases how beneficial the dogs are to kids and that's what the message of the article is
Explanation:
Hope this helps you!!!!! :D
Hello!
I believe your answer is B
Ultimately, he chose advertising, where he would learn about making commercials.
Finally and ultimately are very similar in definition.
A. does not make sense, because finally is longer, and briefly means shorter.
C. doesent work because chiefly means "for the most part", he fully decided on it.
D. does not work because moreover means "as a further matter" which doesent make sense in this case.
I hope this helps!
Please consider Brainliest!
Answer: It is very important to know the right tools in sewing. For a successful and professional looking sewing project, the right set of tools is essential. Without them, you'll have a hard time finishing you project with ease.
Explanation:
Answer:
The school leaders at Washington University helped Yoshio Matsumoto by extending him an invitation to study there at the engineering faculty.
Explanation:
It was a hard time during the World War II, and despite the U.S were hostile towards the Japanese people, they created a council to help them overcome their difficulties by studying at the University. George Throop, the school's chief administrative officer, issued a letter in which he stated that Japanese students would be accepted to be educated at the institution. Washington University sponsored Yoshio Matsumoto and changed his life for the best by making him an engineer.
Answer:
e) General Sports Fans
Explanation:
A: While football is a sport and the passage did include sports, it didn't specifically mention the sport of football. The passage went into more detail about an online game called Dark-Cloud,
B: If this transcript was meant for retirees(people who are retired and don't work anymore), then the passage would talk about things like bingo or retirement homes. While many retirees do enjoy sports, it isn't really their main focus.
C: While students can enjoy sports, the passage didn't have any references to students or what students do, like school. Students aren't the main audience of this transcript even though they can be included.
D. Even though the transcript went into detail about a video game, it wasn't all about online games for regular gamers. It also includes sports. Now, sports includes both athletic sports like basketball and football and also online sports including competitive video games like Overwatch or Fortnite.
E: Yes, this transcript focuses on general sports fans. Fans of both athletic and online sports games. The transcript discusses both athletic and online sports, so its main audience is general sports fans.