Answer:
James Cross Giblin shows his characters in an unbiased way. He always supports his opinions, attitudes, and views with facts and evidence.
Explanation:
Explanation:
pretended she was crazy and got herself committed, all to help improve conditions in a New York City mental institution.
“The insane asylum on Blackwell’s Island is a human rat-trap. It is easy to get in, but once there it is impossible to get out.”
Those words, describing New York City’s most notorious mental institution, were written by journalist Nellie Bly in 1887. It was no mere armchair observation, because Bly got herself committed to Blackwell’s and wrote a shocking exposé called Ten Days In A Madhouse. The series of articles became a best-selling book, launching Bly’s career as a world-famous investigative reporter and also helping bring reform to the asylum.
In the late 1880s, New York newspapers were full of chilling tales about brutality and patient abuse at the city’s various mental institutions. Into the fray came the plucky 23-year Nellie Bly (born Elizabeth Cochrane, she renamed
The sentence from the passage is the best example of a feature found in a myth is option A which is Near the beginning of life on Earth, Shen Nong, who was the Lord of the Wind, made many journeys over our world.
The statement that describe how Andy affected by the conflict that Neto experiences is option B which is He sympathizes with Neto and decides to try to help.
<h3>What is a passage?</h3>
A passage refer to write ups pen down by a writer or author which is base on his thoughts, ideas, stories or occurrences and questions are provided to better understand the write ups.
Conflict in the second passage means disagreement, disputes or fight that occur between two or more Individuals.
Therefore, The sentence from the passage is the best example of a feature found in a myth is option A which is Near the beginning of life on Earth, Shen Nong, who was the Lord of the Wind, made many journeys over our world.
The statement that describe how Andy affected by the conflict that Neto experiences is option B which is He sympathizes with Neto and decides to try to help.
Learn more about passage below.
brainly.com/question/12555695
#SPJ1
<u>Why were the doves upset?</u>
The doves were upset because the snake had eaten their eggs and chicks.