Na^+ and NO3^- are spectator ions.
Before we decide on which ions are spectator ions, we need to look at the molecular reaction equation, complete ionic equation and net ionic equation.
The molecular reaction equation is;
AgNO3(aq) + NaCl(aq) -------> AgCl(s) + NaNO3(aq)
The complete ionic equation is;
Ag^+(aq) + NO3^-(aq) + Na^+(aq) + Cl^-(aq) -------> AgCl(s) + Na^+(aq) + NO3^-(aq)
The net ionic equation is;
Ag^+(aq) + Cl^-(aq) -------> AgCl(s)
The spectator ions are those ions that appear on both sides of the complete ionic equation. Hence, Na^+ and NO3^- are spectator ions.
Learn more: brainly.com/question/22885959
Explanation:
A scientific control group is an essential part of many research designs, allowing researchers to minimize the effect of all variables except the independent variable. The control group, receiving no intervention, is used as a baseline to compare groups and assess the effect of that intervention.
The plot of a story often have a particular message it is trying to pass. What I noticed about the plot of for Sale baby shoes never worn is that shoes are said to be being given away instead of been sold and the story centers around grief associated with loss.
The plot of the story is about a grief-stricken woman who had lost her baby and had even given some names or titles of Little Shoes that was Never Worn.
In Kane's view of the story, he believed that the shoes are being given away instead of been sold. The narrative of the baby shoes, never worn." is the said to be fully called a six-word story. It is known to be a vivid example of flash fiction or sudden fiction.
Learn more the story from
brainly.com/question/1145645
The two passages have the theme "time erases everything," as shown in the first answer option.
We can arrive at this answer because:
- The passage from the poem "Ozymandias," shows how all the glory, wealth, and magnificence of a great leader fades over time.
- In this poem, we can see that someone seen as the king of kings, can have all his power terminated and buried in the sand.
- In "On Seeing the Elgin Marbles," we can see how memorable moments pass and become memories of "the old days," even though it seems like it will last forever.
In this case, we can see that the two poems reinforce the idea that everything is fleeting, and that time brings the end of all things.
The two passages the question refers to can be seen in the image below.
More information:
brainly.com/question/11255346?referrer=searchResults
Answer:
In computing, an input device is a peripheral (piece of computer hardware equipment) used to provide data and control signals to an information processing system such as a computer or other information appliance. Examples of input devices include keyboards, mice, scanners, digital cameras and joysticks.
Explanation: