Common excuses for not eating breakfast in the morning is “I don’t have time or I’m just not hungry in the mornings!” All of these excuses lead to lack of energy for the day, delayed start of the metabolism and decreased concentration once hunger pangs set in.
The saying “breakfast is the most important meal of the day” isn’t just a saying. There is scientific fact to why it’s so important. We need food for fuel in the morning to function at our best because we have gone several hours without it and it needs to be replenished.
Reasons to eat breakfast are: brain power, fuel to accomplish tasks throughout the day, get your metabolism going so you burn fat earlier in the day and aren’t storing food from the day before.
Answer:
Explanation:
Pertaining to the interrogate for question 1.
“The narrator’s purpose in the first stanza is to”:
(3) propose an attitude towards life.
- The remnant answer choices are not considered or disclosed as logical or absurd as the relation between those answer choices, as well as the details stated, do not share any reasonable or observable information.
Pertaining to the interrogate for question 2.
“The words “weights heavier” (line 21) imply that”:
*Line 21 within the poem anecdote is not present, hence I cannot answer that question.
*I hope this helps.
The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
They were originally used to describe something pleasant.
Explanation:
The one you selected is the right choice. The first choice.