The correct answer is C. Central Ideas are only found in literary works
Explanation:
Central ideas are the main point, though or idea a writer wants to explain to the audience based on the topic the author is writing about and the purpose and focus of it, therefore the central ide summarizes in one sentence all the content of the text including major details. This implies, the central idea is the idea or point the author develops in during the text by organizing the information in paragraphs and including details, evidence, examples, etc. Additionally, to this, central ideas can be stated explicitly or developed implicitly and can be found in almost any types of text including literary works, scientific articles, research reports, essays, etc. as all texts generally develop one central point or idea. Thus, the statement that is not true about central ideas is that "Central Ideas are only found in literary works" because the central idea can be found in most of the texts whether they belong to literature or not.
The correct answer is:
Flaws in the majority opinion.
They release the official statement, however, the justices that lost also provide their own description of why they decided to vote against something or for something and show why the majority opinion of the courty is not perfect. This is in cases where it's not unanimous.
Based on the question above, the point with which the two passages agree is B.
- B. Homework can be stressful for students.
<h3>Homework</h3>
- This refers to the exercise(s) given to children, pupils or students to be done from home. It could be simple, difficult or even rigorous. Therefore, when tasky or rigorous, it becomes stressful for students.
In conclusion, we can conclude that the correct point among all others in which the two passages agree is B.
Learn more about homework here: brainly.com/question/26104087
I’m not sure of an answer this isn’t my cup of tea
Answer:
Hopefully this helps
Explanation:
People like to go to different places and explore they typically like to learn about the culture some places have different beliefs and some places have different food, clothes, languages and so on people are just interested the reason they would want to be there for a year is to see if they could grow accustomed to the new environment.