No correction is needed, the original statement is correct
Reading comprehension refers to the ability to understand the meaning of words, while reading metacognition refers to all the strategies used by readers to increase text comprehension.
Based on this, you can use the information below to create the chart you refer to:
- Reading comprehension refers to understanding a text based on the meaning of its words.
- In this case, reading comprehension evaluates the text superficially and gives basic information about the text.
- Reading metacognition allows for a deeper and more comprehensive understanding of the text.
- This is because reading metacognition allows the reader to use a series of techniques and strategies that monitor and regulate reading, allowing the reader to understand the text beyond the meaning of the words.
In this case, we can say that both strategies are very important for a good understanding of the text, it being necessary that individuals encourage both.
More information:
brainly.com/question/1549518?referrer=searchResults
Answer:
bro u didnt gave enough information
Explanation:
Answer:
Rosetta Stone, Egypt
Explanation:
Discovered in Rosetta, Egypt by a French officer in 1799, this 2,200-year-old black basalt stone is now a famous artifact is inscribed in hieroglyphic, demotic and Greek and is believed to hold the key to deciphering hieroglyphics and Egypt's past. The stone was acquired by the British when they defeated the French in 1801, and transferred it to the British Museum in London in 1802. Although Egypt has continued to push for the stone's return, the British Museum refuses to budge.
The answer choice which best illustrates that the underlined sentence develops the central idea is; it shows that a muslim invention benefited european society.
<h3>Which best develops the central idea?</h3>
The passage in discuss reads thus;
<u>But the Crusades were more than battles; they were also an information exchange.</u> As a result of their contact with Muslims, the Europeans began to break out of their sealed-off world. They learned mathematics and, according to some scholars, how to build windmills. Windmills were a great power source that allowed Europeans to drain swamps and make use of lands that had previously gone to waste. With more land, they could grow more food. This knowledge that Muslims had helped Europe to get on its feet. And wars against the Muslims brought Europeans to sugar.
It therefore follows from the underlined sentence that there were negative and positive results from alliance.
Read more on central idea;
brainly.com/question/1914191
#SPJ1