Contract in colours: black and white = lack of movement, frozen. Coloured = free flowing movement in the blend of colours.
Apostrophe: An apostrophe is a device used to call somebody from afar. The poet has used this device in the twelfth line where it is stated as “Who hath not seen thee oft amid thy store.” In this line, the poet directly addresses the imaginary character “autumn”.
Answer: i dont see an sentence
Explanation:
The words from the text that explain how Rosencrantz and Guildenstern are treated in Hamlet is option A which is Resemble each other.
<h3>What is a passage?</h3>
A passage refer to words or write ups that is pen down by a writer or an author which is base on experiences, stories,thoughts, ideas or occurrences and questions are provided in order to best understand the passage. The passage talk about a play by Shakespeare in which the main characters died.
Therefore, The words from the text that explain how Rosencrantz and Guildenstern are treated in Hamlet is option A which is Resemble each other
Learn more about passage below.
brainly.com/question/12555695
#SPJ1