Answer and Explanation:
Artie and his father have more differences than similarities, as we can see in part 1 of "Maus." Regarding the similarities, we can see that both are physically similar, since the two are designed in a very similar and familiar way. In addition, both are Jewish and are therefore represented with rats. We cannot forget that the death of Artie's mother has a great impact on their lives, as shown in the work. Among the differences, we can see that Artie, unlike his father, has a more relaxed outlook on life and especially in relation to economic spending and views about money, since Artie's father is very stingy.
The parallels are shown, marjoritely, through the facial expressions between the two characters when they disagree in relation to some theme of the daily life of each one and also through the positions presented by each drawing, reinforcing the physical similarities and the opinion differences.
Maus is a graphical novel written by Art Spiegelman, where he recounts his father's experience as a Jew suffering Nazi violence before and during the war, when he was imprisoned in Nazi concentration camps. It also addresses his father's life after the war and the difficulties he went through.
Answer:
Apart from eating people play game, sing song,dance,go fishing etc
I think it will help you a little bit
(B) The scholars at Jundi Shapur were interested in various disciplines.
B is the best answer because it most accurately shows an inference from the passage. We know that the scholars were interested in various disciplines because it says, "The school created the very first teaching hospital in the world, a place where the sick were treated and young doctors learned their craft, as well as a fine observatory to track the heavens." This shows that the scholars studied everything from medicine to astrology. Option A is incorrect because the passage does not indicate that any of the academics had been persecuted. Option C is wrong because the passage says nothing of the scholars' genders. Option D is wrong because it does not include all of the cultures of the scholars that are talked about in the passage.
Hi. Although you submitted a text, you did not submit any questions about it. This makes it impossible for me to give you an answer. However, I will try to help you by showing you what this text means.
Generally speaking, we can state that the text presents how to make students review texts frequently, can improve the ability of these students to proofread and edit a text, making the text more coherent and fluid, with the modification of the entire structure and text composition. The text above reinforces that this is a result of repeated revisions, which shows that the more revisions students do, the more efficient their ability to edit a text efficiently.
Answer:
A. It is easy to uphold morals when one is not suffering.
Explanation: