Answer:
Gilgamesh was the strongest person in the world and is admired for numerous achievements.
Explanation:
Gilgamesh exemplifies a traditional epic hero who had extra ordinary abilities in him. He was considered the strongest person in the world and was admired for numerous achievements. He accomplished warriors and an ambitious architect.
He constructed massive walls around Uruk and also built massive and magnificent ziggurats. He embarks on numerous quests just like other traditional epic heroes. He had overcome a lot of enemies and warriors and great troubles during the time of his rule and kingdom. He cemented his legacy with the greatest kings to ever rule the earth.
I hope this helps you :)
<u><em>-KeairaDickson</em></u>
<span>Blaeser, in "Rituals of Memory," expresses being torn when she was in school, as school signified the beginning of her acting differently while in school and while out of school. She was both German Catholic and Native American, and her family pulled her in a different direction than she wanted to go. To compensate, she learned both German and a Native American language, Anishinaabe, and she considered later in life how the German and Native American communities of her rural Minnesotan home coexisted.</span>
Which sentence from the passage foreshadows that the audience liked Mark's performance?
Select one:
None of them appeared as nervous as he felt.
Mark waited for the applause for the previous performer to fade away.
Mark searched for an abandoned corner where he could be alone for a moment.
He saw their enthusiastic smiles, and he smiled back.
Answer:
He saw their enthusiastic smiles, and he smiled back.
Explanation:
Foreshadowing is a literary device that is usually used by a narrator to give an indication of what would happen in future.
The sentence from the passage that foreshadows that the audience liked Mark's performance is "He saw their enthusiastic smiles, and he smiled back"
This is the right inference.
Brutus decides to join the conspiracy against Caesar because he fears that Caesar will become ruthless once he has absolute power.
Explanation:
This is one of the most poignant passages in the book that reflect on the nature of power.
IT is never known if Caesar will have or will not have become something along the lines of what Brutus says he would here but one can clearly understand why he would think that could be.
Brutus means that absolute power can change a person beyond what they ever wanted to be and hence it is dangerous.
This is why he decides t kill Caesar.