Answer:
The following statement is one of the way which the author establish the link:
A. The author states that birds are reptiles.
Explanation:
In the passage, the author was able to show various ways about the link between the reptiles and the birds. One of the ways is, the similarities between dinosaurs and birds which he was able to point out in the passage.
To him, the body features of both are similar. <em>Also, he able to show through explanations the different ways which the birds differs from the reptiles. </em>This helps to clarify the two by letting the readers know that, despite the similarities between the birds and reptiles, there are also major differences between them.
The first answer is "Puedo."
"Poder" (an irregular verb) is conjugated in first person present tense to "puedo," so the sentence will read: Can I go on the excursion with you? We can infer from the rest of the sentence that this person is asking for permission to do something with other people, which is why first person make sense.
The second answer is "puede."
This verb conjugation corresponds to Gabriela, who is in the third-person singular box (if you're not sure, change "Gabriela" to "she"). The sentence will read: Gabriela cannot come.
The third answer is "pensamos."
"Nosotros" signifies first-person plural, so we know the ending is going to be -amos. Although "pensar" usually means "to think," in this case it means "to plan," so the sentence will read: We plan to leave at 12.
The fourth answer is "queremos."
Assuming that the sentence says "Alejandro y yo," this signifies another first-person plural conjugation (if you're not sure, change "Alejandro and I" (Alejandro y yo) to "us" (nosotros)). Since "querer" is an -er verb, the conjugation ending will be -emos.
The fifth answer is "pueden."
This verb corresponds to the word "ustedes" (you plural), which is a third-person plural conjugation. The ending is thus -en, and the sentence will read: Can you return at 2?
Is this your own person question to brainly users or is this a homework question? if this is a homework question, the answer is completely opinion based. there is no right or wrong here! just answer with how you feel! what skills do YOU have that will help for applying for scholarships? what type of scholarship do YOU want to apply for? answer honestly and just be yourself!
Explanation:
mere mere tak hai sanse mujhe samajh mein nahin a raha hai