Answer:
b "Rosellini was a determined man; the author had admiration for him.
The tone of this passage can be described as:
The references to the flickering flame, the old woman, and slow movement of the old man who crept back into his bed connote dullness.
<h3>What is tone?</h3>
Tone is the general feeling that can be deduced from a text. In the passage above, we see the dull description of events.
The movements of the persons in the story, the apathy of the woman, and the candle light which was dying out all point to a dull tone.
Learn more about tone here:
brainly.com/question/15447799
#SPJ1
You can infer that the tree in Passage A is what kind?
Answer:
D. giant redwood
Explanation:
The natural distribution of giant sequoias (also known as giant redwood) is restricted to a limited area running along the eastern edge of the U.S. state of California. They grow to an average height of 165–280 ft, and some individual trees have been measured at more than 360 feet in height.
Answer:
Metaphor
Explanation:
Because its was comparing the two things without using like or as